chaussures Step Up 'Shiny Dancer' pink glitter (p18-22)

Girly step up schoentjes - Shiny Dancer (m18-22)*

Staat: Nieuw product

Bobux

adviesprijs: €60,00
outletprijs: €42,00


Step Up Shiny Dancer: kekke schoentjes met roze glitters voor echte...

42,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 724402 18

CollectieStep-up
TypeBallerina's & Mary Janes
KleurRoze

adviesprijs: €60,00
outletprijs: €42,00


Step Up Shiny Dancer: kekke schoentjes met roze glitters voor echte girly's!
Neemt je kleintje net die eerste stapjes? Laat hem dan oefenen, net als op blote voetjes met de Step Up schoentjes van Bobux. De vorm van de Step Up schoenen is speciaal aangepast aan de karakteristieke anatomie van voetjes die net beginnen te stappen.

In deze belangrijke ontwikkelingsfase krijgen de ronde voetjes van je kind alle ruimte om onbelemmerd te groeien en zich op een gezonde manier te ontwikkelen. Met een buitengewoon soepel en licht zooltje, erg duurzaam en beschermend voor zowel binnen als buiten te oefenen. De sluiting is erg handig en zorgt ervoor dat de Step Up schoentjes volledig geopend kunnen worden, lekker makkelijk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!