ravissante robe 'Glamour Girl'

Glamour Girl verkleedjurk

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

KZ23696

Steel de show met de Glamour Girl verkleedjurk van Great Pretenders. Bezaaid met prachtige pailletten en onderaan afgewerkt met ravisante...

21,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Steel de show met de Glamour Girl verkleedjurk van Great Pretenders. Bezaaid met prachtige pailletten en onderaan afgewerkt met ravisante pluimen. De jurk heeft aan de hals een zilveren parel in de vorm van een hartje. Het kleedje is een echte eyecatcher, onmisbaar in de verkleedkoffer! Geschikt voor kleine girly's vanaf 3 jaar.

PersonageBallerina
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!