glamoureuze zilveren ballerina schoentjes

glamoureuze zilveren ballerina schoentjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

De ballerina's van Souza for Kids zijn de droom van elke kleine meid. De zilveren schoentjes worden bezaaid met schitterende pailletten, ideaal voor een fabuleuze look! De ballerina's passen geweldig onder de betoverende verkleedjurken van Souza for Kids. Verkrijgbaar in verschillende maten.

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De ballerina's van Souza for Kids zijn de droom van elke kleine meid. De zilveren schoentjes worden bezaaid met schitterende pailletten, ideaal voor een fabuleuze look! De ballerina's passen geweldig onder de betoverende verkleedjurken van Souza for Kids. Verkrijgbaar in verschillende maten


PersonagePrinses/Koningin
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :8925