Glazen bokaal - Lamb - medium

Glazen voorraadpot Lam - medium

Staat: Nieuw product

Rice

RI076

Voeg een streepje kleur en speelsheid aan je keuken toe met deze toffe voorraadpot van Rice. Ideaal om bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes knapperig te houden of ander lekkers in te bewaren.

Nog leuker als je ze combineer met de andere potten en diertjes uit deze leuke collectie!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KIJAR-MLAMBGR

Glazen medium voorraadpot met een schattig grijs lammetje op het deksel. Luchtdicht en ideaal om lekkers in te bewaren. Enkel voor droog voedsel. Kijk zeker ook eens naar de andere versies van deze leuke potten.

Hoogte: 22 cm
Diameter: 10 cm
Materiaal: glas
Gebruiksadvies: voedselveilig -niet geschikt voor de microgolf of vaatwasser

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1119110.73
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.