glimlachende zonnetjes duorammelaar

Glimlachende zonnetjes duorammelaar

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ20707

Ambi toys 6 maanden: Vanaf 6 maanden is herkenbaarheid rustgevend voor baby’s. Zo kan een favoriet speelgoedje een trouwe vriend van jouw...

6,95 €

5,56 €

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 20 %
Ambi toys 6 maanden: Vanaf 6 maanden is herkenbaarheid rustgevend voor baby’s. Zo kan een favoriet speelgoedje een trouwe vriend van jouw kleine spruit worden. Bovendien vinden baby'tjes in bad gaan plezierig en ontspannend. Ambi toys komt met speelgoed voor in bad: een ideale manier om de band tussen ouder en kind te versterken!

De glimlachende tweelingzonnen zijn op een mysterieuze manier met elkaar verbonden. Ze maken een boeiende tandwielbeweging die de oog-handcoördinatie stimuleert en de zonnetjes ratelen heel zachtjes. Smile! Vanaf 6 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15700.35
  • Door Bo M.
  •  de 10/06/2019
Mijn man had deze ook als kind, heel leuk om ze nu weer te hebben voor onz zoontje.
  • Door Lisbeth L.
  •  de 04/02/2019
Mooi speelgoed
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!