Glimmende keuken accessoires

Staat: Nieuw product

Janod

JS380

Heb jij een kleine chef-kok of sous-chef in huis?

Deze set glimmende keuken accessoires zijn het ontbrekende element om de keuken van je kleintje te vervolledigen. Ook leuk om los mee te spelen.

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06584

SamenstellingenMetaal
TypeKeukenaccessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Toffe metalen set keukenaccessoires van Janod. Perfect op maat van kleine chef kok handjes! De set bevat 2 potten, 1 vergiet en 4 stukken groot bestek waaronder een spatel en een soeplepel.

Materiaal: metaal

Afmetingen: 34.5 x 27.5 x 9 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.060.150.24
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.