Glinsterende verkleedset - Vlinder

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR259

Kleintjes ontpoppen zich in 1-2-3 tot een magische vlinder met deze knappe, holografische vleugels vol kleurrijke pailletten.

Bij de magische verkleedset van Meri Meri zit ook een fluffy toverstof met neon linten en een geborduurde vlinder op de top.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 194469

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedsets
KleurMeerkleurig

Vlinder verkleedset van Meri Meri - in de set zit een paar sierlijke vleugels met schitterende glitter elastiek en een drukknop sluiting, plus een glitter vlindertoverstaf voor magische spreuken en betoveringen. Dankzij de elastieken/armbanden kan je makkelijk door de kamer zweven! Ook erg leuk om cadeau te doen.

Maat: one size - voor verkleedfans van 3-6 jaar

Afmetingen: 101 x 39 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke verkleedsets, zachte knuffelvriendjes en unieke feestartikelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...