glow in the dark lampenkap uit papier*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

Overdag is de papieren lampenkap een wondermooie decoratie in de kinderkamer en 's avonds gebeurt er iets magisch... Doe het licht uit en ontdek...

14,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Overdag is de papieren lampenkap een wondermooie decoratie in de kinderkamer en 's avonds gebeurt er iets magisch... Doe het licht uit en ontdek een ongezien tafereel op de lamp! Lilliputiens vriendjes die je eerst niet zag, gloeien plots op in het donker. Keuze tussen drie uitvoeringen. Exclusief fitting, snoer en lamp. Diameter: 40 cm.

Type verlichtinghanglamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86592