go car glow

Glow-in-the-dark peuter auto 'go car'

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ40501

Kleine snelheidsduivels worden helemaal wild van deze glow-in-the dark auto. Het mooi afgeronde dak werkt als een handvat, waardoor je kleintje kan grijpen, duwen en rollen. De rubberen wieltjes scheuren razendsnel over elke ondergrond, zonder sporen na te laten.

16,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof en rubber.

Geschikt voor chauffeurs vanaf 1 jaar.

Afmetingen: 15,5 x 9 x 9 cm.


Leeftijdvanaf 1 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.0950.1550.23
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!

product referentie :5010470