Glow-in-the-dark sterrenbeelden set *

Glow-in-the-dark sterrenbeelden set *

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ31552

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (8)

Maak van je kamer een echt sterrenobservatorium! Kleef de lichtgevende sterretjes waar je maar wil, op het plafond, op je bed, op de kast, ......

9,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Maak van je kamer een echt sterrenobservatorium! Kleef de lichtgevende sterretjes waar je maar wil, op het plafond, op je bed, op de kast, ... maakt niet uit, en laat de sterren je de weg wijzen in het donker! In elk doosje zitten 30 sterren in 2 formaten, en 10 constellatiekaarten. Je kan een perfecte kleine beer op het plafond kleven, of je eigen creatie maken. Geschikt voor amateur sterrenkundigen vanaf 3 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

product referentie :711073

Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories