Gouden verjaardagskroon op elastieken haarband - Cadeaudoos

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA589

Schitterende accessoires van Souza for kids! (304)

Een feestelijk kroontje voor de jarige van de dag. Dit kroontje blijft perfect op zijn plaats zitten dankzij de haarband. Met deze prachtige gouden kroon kan het feestje alvast niet meer stuk!

Komt in een handige doos om cadeau te geven of te krijgen.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105676

PersonagePrinses/Koningin
TypeKronen
KleurGoud

Magisch gouden verjaardagskroon van Souza for Kids. Deze glinsterende kroon komt op een roze elastieken haarband zodat het perfect op het hoofdje van jouw kindje past. Het verjaardagskroontje is bedekt met gouden glitters en heeft een tule onderkant met gouden sterren.  Alles is verpakt in een handige doos om als cadeau te geven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
997.50.038
  • Door Lut L.
  •  de 22/12/2020
Echt iets voor mijn kleindochter - origineel.
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories