Grafisch tapijt carpy - aqua

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM020

Nooit meer spelen op koude vloeren dankzij dit grafisch vloerkleed van KidsDepot. Lekker zacht en makkelijk te verplaatsen zodat je het onder je speeltent kan leggen of in een hoekje waar ze een kamp bouwen of een boekje willen lezen.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20030201

TypeTapijten
KleurMuntgroen

Dit fijn vloerkleed springt meteen in het oog springt dankzij zijn leuk grafisch patroon en fijne kleur.  Het Kids Depot tapijt brengt moeiteloos extra sfeer in elke kamer, is ideaal tegen koude voeten - of voetjes ;-), - maar ook lekker zacht om op te spelen en te ravotten. Verkrijgbaar in 4 hippe kleuren;  aqua, blue, silver & pink.

Afmetingen: 70 x 140 cm

Materiaal: katoen
 

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de plaid over het bed en de lamp aan het plafond, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot aan de de dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.720.10.091.1
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!