grappig behang papier 'marionette'

grappig behang papier 'marionette'

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ09336

Creëer een kleurrijke droomwereld voor je kids, geef meer leven aan de muren van hun slaap- of speelkamer!

72,00 €

Add to my wishlist

Creëer een kleurrijke droomwereld voor je kids, geef meer leven aan de muren van hun slaap- of speelkamer! Dit vrolijke behang met haar combinatie van modern, grafisch design en kleur zal de kamer van je kleintje omtoveren tot een geheel eigen plekje met meer karakter, charme en persoonlijkheid. Het 'marionette' behangpapier, met haar grappige mannetjes, is ideaal voor in de baby- jongens- of meisjeskamer. Leuke tip: Match het behangpapier met de andere spulletjes uit de 'marionette' reeks voor een optimale look. Een rol is 0.53m breed en bevat 10.05m behang. Lengte van het patroon: 26,5cm.

Makkelijk schoon te vegen met een vochtige doek en goed bestand tegen licht. Het behang is lekker dik, niet gewoven en WallSmart.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk.

 

Bekijk hieronder het filmpje met handige tips & tricks:


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
53100502
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.