boek de grot van bruine beer

Grappig boek - De grot van bruine beer

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM010

Bruine Beer is de leukste, knuffeligste beer uit heel je boekencollectie. Hij ontdekt het geheim van een fijne thuis in dit vrolijk boek over vriendschap en thuiskomen. Of je nu wil of niet je wordt vanzelf fan van deze guitige Bruine Beer, hij is lief en aandoenlijk om naar te kijken. Met als resultaat een lief, gezellig en grappig boek, vol kleurrijke prenten, om keer op keer voor te lezen.

Op een dag wandelde Bruine Beer door het bos, toen hij een grot ontdekte. Hij was donker, stoffig en precies groot genoeg voor een beer zoals hij.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Prachtig prentenboek om uit voor te lezen, het boek staat vol gedetailleerde en kleurrijke prenten die kleine kunstwerkjes op zich zijn en blinkt uit van levensvreugde. Het vertelt een grappig en lief verhaal over het belang van ergens thuishoren en de warmte van vriendschap.

Bruine Beer ontdekt een nieuwe grot. Maar wat hij ook probeert, hij voelt zich er niet thuis… Dan ontdekt hij dat mensen hun huis volladen met spulletjes. Als hij dat nou ook doet, wordt zijn grot misschien wat gezelliger! Maar hoe voller de grot wordt, hoe slechter Bruine Beer erin past – en zijn vrienden kunnen er al helemaal niet bij. Dan ontdekt Bruine Beer het echte geheim van een fijn huis…

Auteur en illustraties: Yuval Zommer
Uitgeverij: Lemniscaat
Aantal pagina's: 26
Afmetingen: 26,8 x 26,6 x 1,2 cm
Thema's: vriendschap, beren, thuiskomen
Leeftijd:  vanaf 4 jaar
Verschijningsdatum: januari 2018

Dit voorleesboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.


Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurYuval Zommer
IllustratorYuval Zommer
Genreprentenboek
Themadieren
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.270.270.46
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.

product referentie :9789047710363