Grappig feitenboek - Vieze beesten

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM056

Vogels die bloed drinken, geiten die scheten laten en honden die kots eten – sommige dieren hebben echt geen manieren! En je kan er alles over lezen en te weten komen in dit heerlijk - of moeten we zeggen smerig ;-) - kinderboek.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711872

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurAndy Seed
IllustratorClaire Almon
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

In dit grappige en wonderlijke weetjesboek Vieze Beesten van Andy Seed komen de walgelijkste wezens komen bod waar iedereen die van vieze dingen houdt van zal genieten.

Auteur: Andy Seed
Illustrator: Claire Almon
Aantal pagina's: 64
Afmetingen: 30,3 x 21,7 x 1,4 cm
ISBN: 9789047711872

_
 
Dit boek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
290210.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.