NULL

grappig gezelschapsspel 'Titus Tentakel'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25712

Op een ver eiland lokt een legendarische gouden schat. Maar die wordt door de reuzeninktvis Titus Tentakel bewaakt en daarom zeilen de piraten...

9,95 €

Add to my wishlist

Op een ver eiland lokt een legendarische gouden schat. Maar die wordt door de reuzeninktvis Titus Tentakel bewaakt en daarom zeilen de piraten voorzichtig om Titus Tentakel heen. Als Titus ze echter ontdekt, strekt hij bliksemsnel zijn tentakels uit en gooit hij alle schepen door elkaar! Alleen wie geluk heeft, kan de goudstukken op het eiland bereiken.

Een grappig spel voor heel het gezin met een geweldige 3D-opbouw om tegenspelers om te gooien en goudstukken te verzamelen. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar, 2-4 spelers. Gemiddelde speelduur: 10-15 minuten.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301376