Grappig gezicht! - doosje met 20 stempels

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO054

Les Bambins is een fantasierijke spelletjescollectie vol humor. Ook deze stempeldoos Grappig Gezicht! hoort erbij.

Dit fun spel bestaat uit 20 stempels in grafische vormen, een hand, een voet, snor, trui, etc. en er zitten ook 3 stempelkussens bij in verschillende kleurtjes. Je kind kan hiermee zelf ventjes maken naar de bijhorende poster of uit zijn eigen fantasie. Fun verzekerd!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713305

CollectieLes Bambins
TypeStempels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Grappig gezicht! stempeldoos met grafische look en felle kleuren uit de Les Bambins reeks van Moulin Roty, inclusief 20 stempels, 1 groot en 2 kleine stempelkussens.

Afmetingen: 19 x 16 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 3 à 4 jaar

Legpuzzels, snoepjes lotto, stapelspelletjes ... ! Wie speelt er mee? Deze nieuwe Moulin Roty collectie Les Bambins werd ontworpen door illustrator Aurélie Guillerey en biedt een hele waaier aan spelletjes, vol plezier en met een iconische retro look geïnspireerd op tekeningen uit de jaren '20 tot 1970. De felle kleurtjes zorgen voor een speelse look. Je kan deze gezelschapsspelletjes makkelijk alleen of met iedereen spelen. 

Aurélie studeerde op de kunstschool van Straatsburg, nadat ze afstudeerde specialiseerde ze zich in tekeningen die een verhaal vertellen en illustreert ze voor zowel boeken als tijdschriften. Voor haar is deze recente samenwerking met Moulin Roty een kans om haar kleurrijke, retro wereld ook in kinderspeelgoed te laten voortleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.61
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!