Houten gekookt ei

Grappig houten gekookt ei - Coco Egg

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ445

Tijd voor ontbijt! Maak een eitje klaar voor je gasten en bak wat toast. Kap de bovenkant van het ei eraf en dippen maar! Leuk extraatje bij de kinderkeuken.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06542

CollectieRole plays
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Grappig houten speelset gekookt ei, ontworpen door Christophe Gilet. Leuk om mee te spelen in je keukentje of een ontbijt op bed te 'bereiden' voor mama of papa.

Inhoud: ei, lepel, toast, eierdopje met vogel

Leeftijd: 4 jaar
Afmetingen verpakking: 12 x 12 x 11 cm
Materiaal: hout

Djeco wil van kindjes hun dromen werkelijkheid maken. Ga in de leerschool om kapper, chef of teddybeerarts te worden. Rollenspel levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Spelend leren via rollenspel zorgt voor een ontwikkeling van het denken, inbeelden,plannen, afvragen, herinneren, raden, hopen en experimenteren.

Het is heerlijk als kinderen zich ook thuis helemaal kunnen verliezen in hun rollenspel. Ga er in mee. Praat met de kapper, de chef of de verpleegster. Kinderen gaan volledig op in hun rol en willen dat je met het personage praat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!