Grappig huis slaapkamer - Myland

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ40504

Myland van Kid O (2)

Opstaan! Wakker worden! Rise and shine! Het is weer een nieuwe dag, tijd dus om je slaperige poppetje uit zijn bed te halen.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010478

Dit grappige slaapkamertje komt uit de 'Myland' collectie. Een geweldig leerzame en vooral leuke reeks van Kid O! Het 'Myland' speelgoed geeft je kind spelenderwijs een eerste introductie tot de STEM-gebieden. Verzamel alle drie de Myland-huisjes, en voeg ze samen tot een grotere set.

Eruit slaapkopje! Je kind ontdekt de vrolijke geluidjes van tsjirpende vogels wanneer hij het ventje voor de spiegel zet. Bedtijd! Dan zijn het de uilen die je naar het bed wenken. Eens het mannetje lekker ingestopt is, hoor je een grappig gesnurk.

Afmetingen: huisje : 13 x 13 x 19 cm, popje : 3 x 3 x 6,5 cm.

werkt op 3 x 1,5V AAA batterijen (niet inbegrepen).

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.1950.1850.1550.65
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O . Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!
Collectie Myland van Kid O
Inspiratie en stories