Grappig leesboek - Hugo zet de boel op stelten

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH029

Beginnende lezertjes zetten samen met krokodil Hugo het hele bos op stelten.

Hugo verveelt zich. Vroeger was hij bij het circus. Maar nu woont hij in het bos. Daar is het vaak saai. Gelukkig hij heeft een plan: Hugo maakt een circusshow met al de dieren in het bos! Maar het is wel erg veel werk ...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913097

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurMia Nilsson
IllustratorMia Nilsson
GenreLeren lezen
ThemaVriendschap

Tweede boek over Hugo de krokodil, een reeks voor beginnende lezers (AVI M4) met mooie, expressieve illustraties en grappig getekende dieren, over het circus en vriendschap.

Auteur en illustrator: Mia Nilsson
Uitgeverij: De Eenhoorn
Thema's: circus, vriendschap, krokodil
Eerste leesboek - AVI-leesniveau AVI 3, AVI-M4
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal pagina's: 40
Formaat: 26,5 x 20,5 cm
Uitvoering: hardcover
Verschijningsdatum: 19/03/2018

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.20.270.34
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.