grappig prentenboek 'Hop! Luis in galop!'

grappig prentenboek 'Hop! Luis in galop!'

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22591

De luis in dit boek is het gelukkigste beestje op de wereld, lekker genesteld in de bos haar van zijn stokpaardje! Zijn stokpaardje is geweldig....

13,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De luis in dit boek is het gelukkigste beestje op de wereld, lekker genesteld in de bos haar van zijn stokpaardje! Zijn stokpaardje is geweldig. Het brengt hem overal naartoe: naar school, naar het zwembad ... Als Luis moe is, masseert hij zijn voeten. Als Luis triest is, kietelt hij hem. Het zou niet lief zijn om zo’n fantastisch stokpaardje voor jezelf te houden. Dus nodigt Luis al zijn vrienden uit. Maar nu wordt het stokpaardje een beetje ... wild!

Een boek over luizen om je de kriebels te lachen. Een schattig verhaal over een luis die heel veel houdt van zijn ‘stokpaardje’.

Auteur: Agnès de Lestrade
Illustrator: Annick Masson
Leeftijd: +3 jaar
Pagina's: 32
ISBN: 9789058389787

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.522.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.