grappig prentenboek met geheugenspel 'Memorykonijn'

grappig prentenboek met geheugenspel 'Memorykonijn'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ25744

Konijn zoekt het andere konijn. Maar hij vindt... een vliegtuig. Tijd om op reis te gaan!Iedereen kent wel het favoriete kinderspel memory,...

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Konijn zoekt het andere konijn. Maar hij vindt... een vliegtuig. Tijd om op reis te gaan!Iedereen kent wel het favoriete kinderspel memory, waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk dubbele afbeeldingen te vinden in een reeks omgedraaide speelkaartjes.
Memorykonijn begint als een blad vol speelkaartjes met de rug naar boven. Het eerste kaartje dat is omgedraaid is dat van Konijn. Hij kruipt uit zijn kaartje en gaat op zoek naar het andere konijn.
Verfrissend en grappig is de zoektocht van Konijn beschreven door Maranke Rinck. Haar echtgenoot Martijn van der Linden maakte er de oogstrelende, heldere prenten bij.

Een prentenboek en geheugenspel ineen
Achterin het boek zitten tweeëndertig stevige speelkaartjes met daarop de figuren uit het boek. Voor urenlang lees- én speelplezier!

auteur: Maranke Rinck
illustraties: Martijn van der Linden
pagina's: 48
Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurMaranke Rinck
IllustratorMartijn van der Linden
Genreprentenboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.