jeu de pêche rigolo

grappig vissenspel

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ07071

Lilliputiens: Walter, de draak (7)

Help! Het bad zit vol beestjes! Er is maar één oplossing: jagen op deze symphatieke indringers! Jagen? Veeleer vissen! Met een magnetische hengel...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86039

Help! Het bad zit vol beestjes! Er is maar één oplossing: jagen op deze symphatieke indringers! Jagen? Veeleer vissen! Met een magnetische hengel kunnen de kleine baders zich amuseren met het vangen van deze vrolijke indringers. In de zomer wordt er met de vriendjes gevist in een teil of oplaasbaar zwembadje. Dit is een meegroeispel, want oudere vissertjes kunnen de punten op de buik van de gevangen diertjes optellen. Vanaf 9 maand.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253000.8
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Walter, de draak
Inspiratie en stories