cube d'activités cirque 'Jef'

grappige activiteitenkubus 'Jef'*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ24289

Jef, de hond en zijn vrienden rammelen er vrolijk op los! Op deze kleurrijke kubus ontdek je tal van activiteiten en geluidjes. Stimuleer de...

34,99 €

27,99 €

Add to my wishlist

Jef, de hond en zijn vrienden rammelen er vrolijk op los! Op deze kleurrijke kubus ontdek je tal van activiteiten en geluidjes. Stimuleer de zintuigen van je kindje door de spiegel, knisperstofjes en rammelend geluidjes - aan elke zijde beleef je tal van verrassingen en zie je een spektakel met de Lilliputiens vriendjes. Geschikt voor alle leeftijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86617