Grappige badthermometer - Draak Bodo

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23448

Draak Bodo is een badthermometer met een digitale temperatuuraanduiding en kleurcontrole. De temperatuur wordt gemeten als hij contact met het water maakt. Na gebruik afdrogen.

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5735

CollectieVoor baby's
TypeBadspeelgoed

Tip: bewaar de badthermometer altijd droog als hij niet wordt gebruikt, anders loopt de batterij na verloop van tijd leeg. Wordt zonder de 3 AAA-batterijen geleverd. Materiaal: vinyl (ftalaatvrij PVC)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
109150.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.