Grappige bloempot - Benjamin

Grappige bloempot - Benjamin

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ31166

MINI Bloomingville (197)

Daar is onze vriend Bob de beer en wie heeft hij daar in het vizier? Is dat meneer vis?Samen gaan ze op ontdekking in de diepe zee.

Met...

6,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 75226836

TypeBloempotjes
KleurWit
Daar is onze vriend Bob de beer en wie heeft hij daar in het vizier? Is dat meneer vis?Samen gaan ze op ontdekking in de diepe zee.

Met een plantje of kleurrijke bloem fleur je de kinderkamer in een vingerknip op. En de keramieken bloempot van Bloomingville maakt het plaatje compleet! Bezaaid met een leuke print, is dit potje een echte eyecatcher. Ook leuk om andere schatten in te bewaren!

Afmetingen: Ø10x H 11cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
011100.35
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories