grappige dierenvriendjes bijtring*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

lilliputiens: Liz, het elfje (8)

Simon en Victor rusten even uit op een paddenstoel terwijl Arnold en Coco, en Liz en Coccinelle in hun bootje op zee varen... Dit kan het begin...

14,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86248

Simon en Victor rusten even uit op een paddenstoel terwijl Arnold en Coco, en Liz en Coccinelle in hun bootje op zee varen... Dit kan het begin zijn van een geweldig verhaaltje dat je aan je kindje verteld waarin de snoezige diertjes, die ook vingerpopjes zijn, de hoofdrol spelen. Ondertussen houden ze ook nog eens het fopspeentje van je kleintje vast. Maar in de eerste plaats is dit leuke speeltje een bijtring en rammelaar! Handig multifunctioneel!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131700.1
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie lilliputiens: Liz, het elfje
Inspiratie en stories