Grappige grijpfiguur - Aap Lino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB120

Aap Lino is een vrolijke grijpaap met opwindende knisperfolie in de oren en een leuk belletje. Hij heeft heel veel elementen en effecten om mee te spelen en te ontdekken. Je kleine uk en Aap Lino worden vast en zeker beste maatjes.

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302999

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Aap Lino neemt alle baby’s mee op ontdekkingsreis naar het land van kleuren, vormen en geluiden. Het leuke gerinkel van het belletje en de knisperfolie doen baby’s aandachtig luisteren. De verschillende vormen en stoffen nodigen uit om te voelen en te ontdekken. Daarnaast is de zachte grijpfiguur ook ideaal om te knuffelen.

Materiaal: polyester, metaal & kunststof. Lengte: 25 cm. Design: Eliana Sol Martinez. Geschikt vanaf 6 maanden.

Wasinstructies: wassen op 30 °C mild, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen, bleken niet toegestaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.46.6200.09
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.