téléphone mobile 'crocophone Théophile' super amusant

grappige mobiele telefoon - krokofoon*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ03765

Als Théophile de krokodil zijn tanden van elkaar haalt en zijn bek openspert, ontdek je een mobiele telefoon. De toetsen laten mooie melodietjes...

22,00 €

Add to my wishlist

Als Théophile de krokodil zijn tanden van elkaar haalt en zijn bek openspert, ontdek je een mobiele telefoon. De toetsen laten mooie melodietjes horen en in de spiegel kun je jezelf zien praten. Je kunt de krokofoon overal bevestigen en je sluit hem door zijn tanden dicht te ritsen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20800.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86010