Grappige muursticker met piou-piou vogeltjes

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

Vrolijke ronde vogeltjes, heel zacht en lief... maak kennis met de Piou-Pious! Ze vertoeven het liefst op bonte paddestoelen en dragen grappige...

26,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Vrolijke ronde vogeltjes, heel zacht en lief... maak kennis met de Piou-Pious! Ze vertoeven het liefst op bonte paddestoelen en dragen grappige hoedjes, echt om op te eten! Uitgevoerd in prachtige trendkleuren, ideaal voor de meisjeskamer!

Deze muursticker is voorgesneden en kan makkelijk verplaatst worden, plak en verander de look van je kamer zovaak je wil! Erg makkelijk schoon te vegen. Keuze uit twee mooie kleurencombi's.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304200.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”