chouettes stickers 'souvenirs de Paris'

grappige muursticker 'souvenirs uit Parijs'

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

KZ10203

Een beetje kitscherig, maar vooral heel grappig zijn deze leuke muurstickers. Stel je persoonlijke collectie Parijse souvenirs ten toon. Met 24...

26,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een beetje kitscherig, maar vooral heel grappig zijn deze leuke muurstickers. Stel je persoonlijke collectie Parijse souvenirs ten toon. Met 24 leuke figuurtjes om overal te plakken! Deze muursticker is voorgesneden en kan makkelijk verplaatst worden, plak en verander de look van je kamer zovaak je wil! Erg makkelijk schoon te vegen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304000.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”