Grappige puzzel in een zakje

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

Deze leuke puzzel met twaalf stukjes zorgt voor urenlang speelplezier. Zelfs de allerkleinsten mogen al lekker meedoen. Komt in handig plastieken...

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 353509

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Deze leuke puzzel met twaalf stukjes zorgt voor urenlang speelplezier. Zelfs de allerkleinsten mogen al lekker meedoen. Komt in handig plastieken zakje zodat je zonder problemen kan puzzelen op verplaatsing. Je kan kiezen uit diertjes, voertuigen of een theekransje. Inhoud: puzzel uit 12 stukjes in plastieken zakje met rits. Materiaal: ftalaat vrij en bedrukt met niet-toxische inkt. Vanaf 2 jaar. Afmeting puzzel: 36x28 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
241700.35
Mudpuppy - gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren. Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier ... Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.