Grappige verhalenbundel - Sem en Hammie

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ25035

Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen... Maar gelukkig gaan ze...

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurKrista Okma
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap
Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen... Maar gelukkig gaan ze met de klas ook op uitstap, of naar de bibliotheek. Want Sem leest wel graag, maar speelt nog veel liever. Met zijn vrienden, een potje voetballen. Of de wereld ontdekken op zijn nieuwe fiets. Samen met Hammie, natuurlijk.
Hammie de Hamster helpt Sem bij zijn nieuwste goocheltruc, vergezelt hem naar het kerstdiner en verklapt als een echte vriend uiteraard niet op welke plek Sem zich verstopt heeft. Met Hammie aan zijn zij is Sem nooit alleen. Ook niet als hij gaat verhuizen, zijn haar met luizenshampoo moet wassen of zijn zusje in het ziekenhuis bezoekt...

Een boek vol korte en grappige voorleesverhaaltjes over alles wat kinderen (en hun favoriete knuffel) meemaken. Met 99 verhalen om voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

Auteur: Krista Okma
Illustrator: Jolanda van der Burgt
ISBN: 9789044823097
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.126.22.40.98
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.