ontzettend leuke 'Zoo' paraplu vlinder

Grappige Zoo paraplu - Vlinder

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ22575/e

SKIP*HOP vlinders (12)

Deze 'Zoobrella' is tot in de puntjes afgewerkt, met een kiekeboe venster met stippen en 3D voelsprieten bovenaan, zodat Blossom Butterfly er weer op haar best uitziet.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Om je kids helemaal droog te houden tijdens regenachtige dagen, rust je ze volledig uit met de 'Zoo' paraplu van Skip Hop. Of ze nu op de speelplaats ravotten, naar de bus wandelen of naar oma gaan, dankzij het leuke regenscherm zullen je kids ongetwijfeld zingen in de regen. De vrolijke diertjes uit de grote Skip Hop familie maken het weer opnieuw mooi!

De paraplu is beschikbaar in verschillende versies zoals Aap, Uil, Bij, Vlinder of Lieveheersbeestje. Het kiekeboe venster zorgt ervoor dat je kleintje alles goed kan zijn, zelfs op drukke plaatsen, zonder dat hij last heeft van de wind of de regen. Alles aan deze paraplu is speciaal ontworpen voor kleine vingertjes, van het stevige handvat tot het veilige sluitsysteem en de kleurrijke sluitingen, en dit alles afgewerkt met grappige 3D voelsprieten! De regen was nog nooit zo leuk!
Diameter: 72.5 cm. Hoogte: 65 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
72.56572.50.35
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :235806

Collectie SKIP*HOP vlinders
Inspiratie en stories