oiseau 'Quietsch Quatsch'

grijspeeltje 'Quietsch Quatsch'

Staat: Nieuw product

Sigikid

Het Quietsch Quatsch vogeltje lijkt helemaal normaal... tot je ermee schudt! Dan piept het vogeltje luidkeels uit de borst! Het kleine formaat is...

9,99 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Het Quietsch Quatsch vogeltje lijkt helemaal normaal... tot je ermee schudt! Dan piept het vogeltje luidkeels uit de borst! Het kleine formaat is erg handig om overal mee naartoe te nemen, het past gewoon in je broekzak! Ook in een andere uitvoering opgenomen in ons Sigikid-assortiment. Geschikt voor kleine ontdekkers vanaf 3 maanden.

Wasbaar op 30°C.
Materiaal: 100% polyester.
Afmetingen: 14x11x14 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1411140.35
Is knuffelen een basisbehoefte? Ja hoor! Daar is het Duitse Sigikid al 40 jaar lang van overtuigd! Een uitgebreid gamma van knuffels voor jong én oud met één missie: de wereld met meer knuffels net iets beter maken! Want een knuffel geeft warmte, zachtheid, vertrouwen en een gevoel van veiligheid wanneer mama en papa er even niet zijn. Zo gelooft Sigikid dat een knuffel de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleert, waarbij design een fundamentele drager is van die stimulans. Kleuren, vormen, stoffen en voorwerpen waarmee kinderen in contact komen, hebben een grote invloed op de ontwikkeling van de persoonlijkheid van het kind. Design is dus meer dan een decoratief detail! Bovendien leert een kind al spelenderwijs zijn grenzen en emoties kennen. Het gebruikt zijn fantasie om een rollenspel aan te gaan met een knuffel en leert zo nieuwe conflicten en problemen (her)kennen. Naast de heerlijke knuffels breidt Sigikid haar gamma uit met prachtige rugzakken, melamine servies, toilettassen,... Wees jezelf, ontdek jouw fantasie, laat je inspireren door wondermooi design, blijf nieuwsgierig en vooral...: knuffel!