groeimeter muursticker met Safari dieren

groeimeter muursticker met Safari dieren

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22210

Safari Friends (5)

Vroeger vond je deze vrolijke bende alleen in Afrika, maar vanaf nu vind je de Safari vrienden ook in de kinder- of speelkamer! De muursticker...

59,95 €

41,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Vroeger vond je deze vrolijke bende alleen in Afrika, maar vanaf nu vind je de Safari vrienden ook in de kinder- of speelkamer! De muursticker met levensechte afbeeldingen is een pareltje uit de Safari Friends collectie van Kek Amsterdam. De groeimeter bestaat uit 43 stickers, waaronder een meetlat met dieren, en verschillende stickers om de naam, datum en lengte van je kind op te noteren. Meet tot 140 cm.

De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4015000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!
Collectie Safari Friends
Inspiratie en stories