groen blad speeltapijt

Groen blad speeltapijt

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ09830

Simon, de egel komt nieuwsgierig kijken wanner je baby zich op dit kleurrijke speeltapijt in de vorm van een blad nestelt. De afneembare bogen...

99,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86227

Simon, de egel komt nieuwsgierig kijken wanner je baby zich op dit kleurrijke speeltapijt in de vorm van een blad nestelt. De afneembare bogen bieden verschillende activiteiten, een rammelaar, knisperend papier, bijtring, spiegeltje en piepende appel. Bij een uitstapje is het speeltapijt in een handomdraai opgeplooid, dichtgeritst en makkelijk mee te nemen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
86501051
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.