Groene kerstslinger

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR514

Zalige kerst met Meri Meri (66)

Groen en goud zijn de kleuren van kerstmis en deze prachtige slinger staan er bol van, met wimpels van bladeren en bessen en veel glinsterende goudfoliedetails.

Ideaal om je kerstige feestdecoratie een traditionele en toch super feestelijke toets te geven. Hang hem waar je maar wilt een stijlvol effect in de kamer.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 209818

CollectieKerstmis
TypeSlingers
KleurGroen

Groene kerstslinger uit de kerstcollectie van Meri Meri met 52 wimpels van bladeren en bessen, voorgeregen op metallic gouden koord. Makkelijk aan de muur hangen of om nog extra sfeer in huis te brengen tijdens de kerstdagen.

Materiaal: gemaakt van milieuvriendelijk papier - details in goudfolie
Afmetingen: 2,4 meter

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories