Lillyp slofjes - amande

Groene LILLYP slofjes - amande

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Mooie schoentjes maken een outfit helemaal af, gewone schoenen zijn vaak te hard en stijf voor de allerkleinste voetjes maar dit paar van Easy Peasy is lekker soepel en voelt streelzacht aan dankzij het natuurlijk gelooid leder.

Perfect paar voor jouw hip kleintje!

 

44,00 €

Add to my wishlist

Deze groene Easy Peasy 'Lily' schoentjes zien er lekker hip uit en zitten als gegoten rond het voetje van je kleine schat dankzij het 100% plantaardig gelooid leder. Met de handige velcro sluiting kan je ze makkelijk aandoen en blijven ze ook goed zitten terwijl je kleine fashionista de wereld ontdekt. De slofjes zijn voorzien van een handige anti-slipzool uit Hevea rubber, zo hebben ze een uitstekende grip op elke ondergrond.

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. De flexibele zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag.

Tot slot komen de slofjes komen verpakt in een bijzonder mooie verpakking van natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.


CollectieLilly
TypeSlofjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.060.160.1
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.

product referentie :1E086131U/062/22