Groot CreaMagneetbord met voorbeeldkaarten

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40427

Deze te gekke set bevat talloze voorbeeldkaarten en biedt oneindig veel creatiemogelijkheden. Uren spelplezier gegarandeerd!

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8021S

CollectieVilac Jeux
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Help je kind bij het ontwikkelen van zijn creativiteit. Deze grote set bevat een wit magneetbord, een handig houten opbergvak, 30 modelkaarten en wel 100 houten magneten. Kies een kaart en maak de tekening na, of laat je fantasie de vrije loop.

Geschikt voor creatieve geesten vanaf 5 jaar.

Afmetingen: 40 x 6 x 35 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
413671.23
  • Door Suzanne T.
  •  de 20/08/2020
Leuk speelgoed
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/12/2019
Goed
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!