Grote baby pop - Bébé Chéri

Staat: Nieuw product

Corolle

COR061

Dit is een heerlijk grote pop die net zo groot is als een pasgeboren baby. Met haar 52 cm past Chéri perfect in echte babykleedjes en kan je haar zelf aankleden en verzorgen net zoals mama.

Deze Corolle pop is een ideaal geschenk om te geven aan je kindje als hij of zij grote broer of zus worden. Zo hebben ze hun eigen 'baby' om te verzorgen.

71,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170010

Deze grote pop is net zo groot als een echte pasgeborene. Bébé Cheri is een Corolle pop en meet 52 cm. Je kan deze levensechte baby zelf aankleden met échte babykleertjes (maat tot 3 maanden) Chéri is een unisex pop en heeft een zacht lijfje, armen en benen uit zachte vinyl. Je kan de pop zelf aankleden met kleedjes van bijvoorbeeld je babybroertje of zus of zelfgemaakte outfits. Bébé Cheri kan geen tutje in haar mond nemen.

Lengte: 52 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: Het hoofd, de armen en beentjes van deze grote babypop zijn gemaakt van zachte vinyl - die heerlijk naar vanille ruikt - hét handelsmerk van dit prachtig Frans poppenmerk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.