grote crochet kikker 'Mama Frog'

grote crochet kikker 'Mama Frog'

Staat: Nieuw product

Anne-Claire Petit

De mama kikker uit crochet katoen is een wondermooi pronkstukje uit de Anne-Claire petit collectie. Ze is met de hand gehaakt.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

235,00 €

Add to my wishlist

De mama kikker uit crochet katoen is een wondermooi pronkstukje uit de Anne-Claire petit collectie. Ze is met de hand gehaakt en een eyecatcher zowel in de kinderkamer als de hal of de zithoek. Deze guitige kikker is een absolute musthave voor elke dierenliefhebber! Afmetingen: 34x48x52 cm.

Wegens het ruime Anne-Claire Petit assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Regelmatig worden de voorraden aangevuld en de minimale levertijd voor de producten 'op bestelling' is 3 à 4 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4834520.35
Anne-Claire Petit - In de wereld van Anne-Claire Petit is 'happy' het codewoord. Met herkenbare kleurenschema's en 'feel good' producten, gaande van een heel uitgebreide dieren familie tot baby speelgoed, van decoratieve objecten tot meubels en van kussens tot tasjes. In deze woelige tijden wil Anne-Claire Petit de traditionele textieltechnieken koesteren door er moderne objecten mee te maken voor hedendaagse interieurs.