grote decoratieve ijscolamp *

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Little Lovely lampjes (32)

Een krokant horentje met een kleurrijke toef erop - dat is de ijscolamp van a Little Lovely Company. Het ijsje is niet alleen een origineel...

14,95 €

Add to my wishlist

Een krokant horentje met een kleurrijke toef erop - dat is de ijscolamp van a Little Lovely Company. Het ijsje is niet alleen een origineel sfeerlichtje, maar ook een te gekke decoratie in de kinderkamer! De grote lamp gaat aan en uit door op het ijsje te drukken. Werkt op 3x 1.5 AA batterijen (exclusief) en heeft een ledlampje. Afmetingen: 11x24 cm.

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1124110.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LTIW007

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en thema's