Grote doktersset voor pop 36/42 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR076

Mon grand poupon van Corolle (25)

Leuke dokterskoffer om je poppen te verzorgen. Door de stethoscoop hoor je het hartje van je pop écht bonken, je kan vitaminen of medicijnen toedienen met de pipet, een spuitje zetten, de bloeddrukmeten, de oortjes onderzoeken, een plaaster aanbrengen en alles opruimen in de zachte koffer met handvat.

Een ideaal geschenk voor kleine dokters in spe.

33,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140330

Leuke dokterstas voor poppendokters van COROLLE uit de Mon Grand Poupon-collectie met poppen van 36 cm. Ideaal om jezelf te ontpoppen tot een echte poppen pediater. Pop apart verkrijgbaar.

Deze doktersset bestaat uit:

  • een zacht koffertje om alles samen te houden
  • een stethoscoop met bonkend hart-geluid
  • een spuit
  • een oorthermometer
  • een bloeddrukmeter
  • een klein verband/plaaster
  • een flesje met druppeltjes

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Inclusief 3 AG/LR44 batterijen

Deze doktersset maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories