figurine tortue des Galapagos

grote galapagos schildpad

Staat: Nieuw product

Papo

KZ21642

Deze kolos komt enkel voor op de Galapagos-eilanden en kan in het echt tot 400kg zwaar zijn! Sommige schildpadden kunnen 200 jaar oud worden. De...

6,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze kolos komt enkel voor op de Galapagos-eilanden en kan in het echt tot 400kg zwaar zijn! Sommige schildpadden kunnen 200 jaar oud worden. De galapagos schildpad komt uit de uitgebreide wilde dieren collectie van Papo. De levensechte dieren van Papo spreken tot de verbeelding van kinderen. Ze staan garant voor ontelbare stoere avonturen en uren speelplezier. De dieren zijn gemaakt van zachte PVC en zijn met de hand geschilderd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11650.35
Papo - Papo werd opgericht in 1983 en brengt een fantastische reeks handgeschilderde figuurtjes op de markt. In het begin focusten ze zich vooral op onverschrokken ridders & dieren maar door het grote succes breidden ze hun gamma al snel uit en nu komen bijna alle belangrijke thema's aan bod, alsook film-, cartoon- of striphelden. Deze figuurtjes wakkeren de fantasie van je kind aan en zorgen voor uren spelplezier !