grande cape de bain imperméable 'Forêt II'

Grote handenvrije badcape 'FORET II'

Staat: Nieuw product

Louis Le Sec

KZ27828

Grote badcape met sprookjesachtig 'FORET II'-design.
Houd je handen vrij en jezelf droog met de badcape van Louis Le Sec! Je kan de badcape...

44,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 93-01

Grote badcape met sprookjesachtig 'FORET II'-design.
Houd je handen vrij en jezelf droog met de badcape van Louis Le Sec! Je kan de badcape rond de hals hangen waardoor beide handen vrij zijn om je kindje uit bad te nemen en in de cape te wikkelen. Dankzij dit slimme ontwerp blijf je zelf helemaal droog.

De ene zijde is van badstof (90% katoen/10% polyester) en de andere zijde is uit Louis Le Sec-stof (100% katoenjersey met een waterdicht PU membraan).
Opening hals: 30 cm. Formaat: 90x90 cm. Wassen op 40°C.

Louis Le Sec helpt bij zindelijkheidstraining, ziekte en het voorkomen van allergische reactie. Dit dankzij een laag 100% katoenjersey en een membraan in polyurethaan (PU). PU is een hydrofiel, lucht doorlaatbaar membraan dat wel dampmoleculen doorlaat maar geen grote watermoleculen.
De stof is waterbestendig, maar maakt geen lawaai en is ademend en zacht. Daarnaast is de stof ook rekbaar, absorbeert vloeistoffen en geeft een fris gevoel. Bovendien vormt het een versperring tegen bacteriën en virussen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
909000.46
Louis Le Sec is innoverend bedlinnen dat jong en oud blij maakt. Waarom? Dat lees je hieronder. Ik, Louis, ben LUDIEK bedlinnen. Slapen in het bos, zich nestelen in de huid van de beer, de blaadjes van de bomen ontdekken of liever effen kleuren? Alles is combineerbaar en omkeerbaar! Mijn wereld is sprookjesachtig en AANGENAAM: gemaakt van uiterst zachte 100% katoenjersey. NUTTIG is mijn ademende en lekdichte laag waarmee ik dekbedden, hoofdkussens en matrassen bescherm tegen vloeistoffen en huisstofmijt . Louis Le Sec helpt bij zindelijkheidstraining, ziekte en het voorkomen van allergische reactie. Dit dankzij een laag 100% katoenjersey en een membraan in polyurethaan (PU). PU is een hydrofiel, lucht doorlaatbaar membraan dat wel dampmoleculen doorlaat maar geen grote watermoleculen. De stof is waterbestendig, maar maakt geen lawaai en is ademend en zacht. Daarnaast is het bedlinnen ook rekbaar, absorbeert vloeistoffen en geeft een fris gevoel. Bovendien vormt het een versperring tegen huismijt, bacteriën en virussen. Kortom: Louis Le Sec is een groot plezier voor jong en oud!