grote houten speelset 'op het platteland'

grote houten speelset 'op het platteland'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14131

Hartelijk welkom op de boerderij! Hier worden alle kleine boerderijfans meegevoerd naar de wereld van paarden, koeien en schapen. De dieren, boer...

39,95 €

Add to my wishlist

Hartelijk welkom op de boerderij! Hier worden alle kleine boerderijfans meegevoerd naar de wereld van paarden, koeien en schapen. De dieren, boer Tim en zijn tractor zijn gemakkelijk vast te pakken en overeind te zetten. Alle spelfiguren van beukenhout zijn met liefde vormgegeven en bevorderen de eerste rollenspellen. De eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteunt spelenderwijs de spraakontwikkeling. De verpakking is een boerderij om mee te spelen en om alles terug in op te bergen. Op het dak is een handvat aanwezig waardoor je de boerderij overal mee naartoe kan brengen. Als dat niet handig is!
Uniek: iedere speelset bevat naast de houten figuren ook spel-ideeën.
Inhoud: 22 houten figuren en spelregels.
Materiaal: beukenhout
Afmetingen: koe 6 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.52310.51.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5890