Grote interessante puzzel - In de stad Les Bambins - 208 stukjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO113

De stad bruist, achter elk raam valt er wel iets te ontdekken, je ziet mensen en dieren, zelf op de daken valt er iets te beleven. Op deze reuze puzzel ontdek je elke keer iets anders. De prachtige lijntekening zorgt dat je je goed kan concentreren om de puzzelstukjes te doen passen.

Leuke rode en blauwe kleuraccenten accentueren de fijne details en stimuleren de fantasie.

22,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713313

CollectieLes Petites Merveilles

Grote puzzel In de stad (dans la ville) Les Bambins van Moulin Roty, met in totaal 208 stukjes. Deze grote vloerpuzzel stimuleert de concentratie en observatie om de puzzel te leggen. In de doos zit ook een handige voorbeeldposter om te helpen bij het maken van de puzzel. Een leuk idee voor een mooi verjaardagscadeau.

Illustraties: Aurélie Guillerey

Materiaal: karton

Afmetingen: 39 x 61 cm

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!