Grote kleurrijke tol - Jungle

Staat: Nieuw product

Vilac

JT204

Zie de draaien, door de kamer, keer op keer.

Deze vrolijke metalen tol van Vilac is een klassiek stuk speelgoed - kleurrijk vormgeven - dat bij elk kind meteen zorgt voor eindeloos speelplezier. Altijd leuk om te geven én te krijgen!

16,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8519

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeBromtollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Druk op de staaf en zie hem draaien: de metalen bromtol Jungle van Vilac brengt keer op keer plezier voor jong en oud. Hij is afwerkt met leuke jungle dieren in alles lei kleuren. Dit retro speelgoed staat ook heel mooi als decoratie in de kinderkamer.

Materiaal: metaal 

Afmetingen: diameter 20 cm 

Al meer dan 100 jaar waakt VILAC met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.29
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.