Grote kleurrijke tol - Jungle

Staat: Nieuw product

Vilac

JT204

Zie de draaien, door de kamer, keer op keer.

Deze vrolijke metalen tol van Vilac is een klassiek stuk speelgoed - kleurrijk vormgeven - dat bij elk kind meteen zorgt voor eindeloos speelplezier. Altijd leuk om te geven én te krijgen!

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8519

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeBromtollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Druk op de staaf en zie hem draaien: de metalen bromtol Jungle van Vilac brengt keer op keer plezier voor jong en oud. Hij is afwerkt met leuke jungle dieren in alles lei kleuren. Dit retro speelgoed staat ook heel mooi als decoratie in de kinderkamer.

Materiaal: metaal 

Afmetingen: diameter 20 cm 

Al meer dan 100 jaar waakt VILAC met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.29
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!