Grote poster - the clown

Staat: Nieuw product

Michelle Carlslund Illustration

KZ22324

Een speelse poster van de Deense illustratrice Michelle Carlslund! Deze prachtig geïllustreerde clown is een must voor de kamer van je kleine...

40,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een speelse poster van de Deense illustratrice Michelle Carlslund! Deze prachtig geïllustreerde clown is een must voor de kamer van je kleine circus fan! De grappige clown vrolijkt de kamer meteen op en zorgt voor een imaginaire sfeer.
Afmetingen: 50x70cm.

Materiaal: steenpapier. Een milieuvriendelijk alternatief voor gewoon papier, dat van kalksteen is gemaakt. Steenpapier is sterk en waterdicht, met een matte finish en levendige kleuren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
507000.35
In 2010 startte de Deense Michelle Carlslund haar eigen bedrijf op: Michelle Carlslund Illustrations. Vanuit haar studio in het centrum van Kopenhagen creëert ze met haar ontwerpen haar eigen wereld. Een wereld van eclectische steden, sterke mannen, ludieke woordspelingen en honey loving beren. De illustraties zijn speels en naïef, maar als je dichterbij kijkt zie je de verborgen boodschap voor groot en klein. Een beer, die zich opkleedt en zich probeert aan te passen… Michelle bekijkt dagelijkse dilemma’s met een glimlach en een dosis zelfspot. Haar ontwerpen zijn op verschillende manieren ontstaan, door te knippen en plakken, tekenen of schilderen... Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het kleurpalet, het imaginaire universum en het goede verhaal.